Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025-06-30 | Wellness-послуги як інструмент формування позитивного іміджу готельно-ресторанного комплексу | Жук, К.О. |
2025-06-30 | Конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності в сучасному ринковому середовищі | Ніколайчик, М.А. |
2025-06-30 | Дослідження маркетингової стратегії кав’ярні у конкурентному середовищі | Міхненко, М.К. |
2025-06-30 | Формування унікальної атмосфери закладу харчування як інструмент залучення клієнтів | Маслова, М.Г. |
2025-06-30 | Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції | Франк, Е.С. |
2025-06-30 | Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства | Биков, М.І. |
2025-06-30 | Цифрові технології як інструмент підвищення ефективності управлінських процесів у готельному бізнесі | Алексєєв, М.І |
2025-06-30 | Бенчмаркінг та інновації у сфері управління якістю обслуговування кав’ярні | Яковенко, В.Є. |
2025-06-30 | Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинності | Шевчук, О.О. |
2025-06-30 | Розвиток кейтерингових послуг як перспективного напряму ресторанного бізнесу | Щокін, І.Д. |
2025-06-30 | Управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі: проблеми та шляхи їх вирішення | Садігов, Р.Р. |
2025-06-30 | Вплив внутрішнього середовища на успішність роботи кав’ярні | Щербак, С.А. |
2024-08-05 | Оподаткування господарської діяльності підприємства індустрії гостинності | Позик, В. О. |
2024-08-05 | Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу | Наумович, Т. Р. |
2024-08-05 | Конкурентні переваги підприємства готельно-ресторанного господарства | Мелешко, Е. В. |
2024-08-05 | Розробка інноваційної концепції розвитку підприємства готельно–ресторанного бізнесу | Кисельова, Д. С. |
2024-08-03 | Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу | Федорова, А. О. |
2024-08-02 | Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Логвіненко, Р. К. |
2024-08-03 | Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства | Рублєвська, С. П. |
2024-08-02 | Управління персоналом в готелі | Тополь, Д. С. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66