Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025-06-30Wellness-послуги як інструмент формування позитивного іміджу готельно-ресторанного комплексуЖук, К.О.
2025-06-30Конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності в сучасному ринковому середовищіНіколайчик, М.А.
2025-06-30Дослідження маркетингової стратегії кав’ярні у конкурентному середовищіМіхненко, М.К.
2025-06-30Формування унікальної атмосфери закладу харчування як інструмент залучення клієнтівМаслова, М.Г.
2025-06-30Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренціїФранк, Е.С.
2025-06-30Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємстваБиков, М.І.
2025-06-30Цифрові технології як інструмент підвищення ефективності управлінських процесів у готельному бізнесіАлексєєв, М.І
2025-06-30Бенчмаркінг та інновації у сфері управління якістю обслуговування кав’ярніЯковенко, В.Є.
2025-06-30Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинностіШевчук, О.О.
2025-06-30Розвиток кейтерингових послуг як перспективного напряму ресторанного бізнесуЩокін, І.Д.
2025-06-30Управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі: проблеми та шляхи їх вирішенняСадігов, Р.Р.
2025-06-30Вплив внутрішнього середовища на успішність роботи кав’ярніЩербак, С.А.
2024-08-05Оподаткування господарської діяльності підприємства індустрії гостинностіПозик, В. О.
2024-08-05Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесуНаумович, Т. Р.
2024-08-05Конкурентні переваги підприємства готельно-ресторанного господарстваМелешко, Е. В.
2024-08-05Розробка інноваційної концепції розвитку підприємства готельно–ресторанного бізнесуКисельова, Д. С.
2024-08-03Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесуФедорова, А. О.
2024-08-02Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесуЛогвіненко, Р. К.
2024-08-03Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарстваРублєвська, С. П.
2024-08-02Управління персоналом в готеліТополь, Д. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66