Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8036
Назва: | Бенчмаркінг та інновації у сфері управління якістю обслуговування кав’ярні |
Автори: | Яковенко, В.Є. |
Ключові слова: | бенчмаркінг інновації кав'ярня сфера обслуговування якість обслуговування |
Дата публікації: | 30-чер-2025 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Яковенко В.Є. Бенчмаркінг та інновації у сфері управління якістю обслуговування кав’ярні : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розкрито сутність та класифікацію бенчмаркінгу у сфері обслуговування; досліджено методи та інструменти впровадження бенчмаркінгу в ресторанному бізнесі; охарактеризовано сучасні інноваційні підходи до управління якістю обслуговування; проведено аналіз діяльності кав’ярні «Have Coffee» та її рівня сервісу; застосовано бенчмаркінгові показники для оцінки якості обслуговування в кав’ярні; визначено сильні та слабкі сторони у взаємодії з клієнтами; запропоновано заходи щодо вдосконалення обслуговування на основі технологічних інноваційних рішень, зокрема автоматизації обслуговування, оновлення інтер’єру, навчання персоналу, персоналізації замовлень, впровадження чат-ботів, CRM-системи та програм лояльності, що суттєво підвищують якість сервісу, пришвидшують обслуговування, збільшують лояльність клієнтів і зміцнюють конкурентні позиції кав’ярні; встановлено, що інновації позитивно вплинуть на фінансові показники: рентабельність інвестицій становить 175,82%, термін окупності — 7 місяців, а приріст чистого прибутку — 160 тис. грн, що підтверджує економічну доцільність і ефективність реалізованих змін. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8036 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakovenko V.E. _ ГРС 21 - 2.pdf | 23,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.