Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8042| Назва: | Дослідження маркетингової стратегії кав’ярні у конкурентному середовищі |
| Автори: | Міхненко, М.К. |
| Ключові слова: | маркетинг маркетингова стратегія конкурентне середовище |
| Дата публікації: | 30-чер-2025 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Бібліографічний опис: | Міхненко М.К. Дослідження маркетингової стратегії кав’ярні у конкурентному середовищі : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 69 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У теоретичній частині кваліфікаційної роботи розглядаються основні поняття маркетингової стратегії, її значення для розвитку підприємства ресторанної сфери, а також основні підходи до вибору ефективної стратегії в сучасних умовах конкуренції. Особлива увага приділена інструментам маркетингових комунікацій, що сприяють залученню та утриманню клієнтів. У практичній частині проведено загальну характеристику кав’ярні «Кубік», аналіз конкурентного середовища та оцінку ефективності маркетингової стратегії. Виявлено, що кав’ярня застосовує змішану стратегію, орієнтовану переважно на молодіжну аудиторію – основний сегмент клієнтів. На основі проведеного аналізу розроблено конкретні заходи щодо вдосконалення маркетингової стратегії закладу, а також виконано прогнозування результативності впровадження запропонованих рекомендацій. Результати показують, що запропоновані заходи мають високий потенціал для зростання доходів кав’ярні «Кубік» у коротко- та середньостроковій перспективі. Найефективнішими є цифрове просування, мобільний додаток і оновлення асортименту. Більшість ініціатив фінансово доцільні та можуть швидко збільшити прибуток, що сприятиме зміцненню конкурентних позицій і стабільності бізнесу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8042 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Mikhnenko M.K._ГРС 21 - 2.pdf | 22,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.