Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8032
Назва: Розвиток кейтерингових послуг як перспективного напряму ресторанного бізнесу
Автори: Щокін, І.Д.
Ключові слова: кейтеринг
підприємство
ресторанний бізнес
кейтерингові послуги
конкурентні переваги
Дата публікації: 30-чер-2025
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Щокін І.Д. Розвиток кейтерингових послуг як перспективного напряму ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 67 с.
Короткий огляд (реферат): в роботі досліджено поняття та сутність кейтерингу як складової ресторанного бізнесу, охарактеризовано основні види та особливості кейтерингових послуг, а також розглянуто сучасні технології та інновації в їх організації. Проведено аналіз діяльності ТОВ «МПС ПРОДУКТ», досліджено особливості кейтерингових послуг підприємства, визначено його місце та конкурентні переваги на ринку. На основі отриманих результатів розроблено рекомендації щодо розвитку кейтерингових послуг, спрямовані на розширення географії обслуговування, оптимізацію логістики, оновлення меню та покращення маркетингової стратегії. Економічне обґрунтування підтверджує рентабельність впровадження запропонованих заходів, що забезпечить підвищення ефективності, зростання доходів і зміцнення конкурентних позицій підприємства на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8032
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shchokin I.D._ГРС 21 - 2.pdf20,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.