Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280
Назва: | Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу |
Автори: | Наумович, Т. Р. |
Ключові слова: | асортимент асортиментна політика асортиментний портфель ринок оптимізація маркетинг оптимізація оптимізація асортиментного портфелю стратегічні рішення |
Дата публікації: | 5-сер-2024 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Наумович Т. Р. Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с. |
Серія/номер: | 2024; |
Короткий огляд (реферат): | В роботі визначено сутність та поняття асортиментної політики; обґрунтовано використання таксономічного аналізу, що надає можливість своєчасно діагностувати наявність кризових явищ на підприємстві і сприятиме розробці ефективних фінансових управлінських рішень; досліджено методичний інструментарій оптимізації асортиментного портфеля, який заснований на використанні стратегічних портфельних методів; запропоновано основні напрями підвищення ефективності управління асортиментною політикою підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Naumovich T.R..pdf | 19,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.