Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8039
Назва: Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства
Автори: Биков, М.І.
Ключові слова: кадровий потенціал
кейтеринг
підприємство
корпоративна культура
мотивація
ефективність трудової діяльності
Дата публікації: 30-чер-2025
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Биков М.І. Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 64 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі визначено сутність кадрового потенціалу та його роль у розвитку кейтерингових підприємств; розглянуто особливості формування і розвитку кадрового потенціалу в кейтеринговій галузі; проаналізовано вплив корпоративної культури на розвиток кадрового потенціалу підприємств; наведено організаційно-економічну характеристику ТОВ «МПС ПРОДУКТ»; проведено аналіз кадрового складу та його вплив на результати діяльності підприємства; досліджено систему мотивації персоналу і корпоративну культуру; оцінено внутрішні та зовнішні фактори, що впливають на кадровий потенціал кейтерингової компанії; запропоновано рекомендації щодо удосконалення кадрової політики, зокрема впровадження комплексних програм мотивації, навчання та адаптації персоналу, спрямованих на зниження плинності кадрів і розвиток корпоративної культури. Запропоновані заходи дозволять значно зменшити витрати на підбір і навчання нових працівників, підвищити продуктивність персоналу на 20–30% та покращити робочий клімат, що сприятиме зростанню фінансових показників і конкурентоспроможності ТОВ «МПС ПРОДУКТ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8039
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bykov M.I._ ГРС 21 - 1.pdf21,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.