Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8039| Назва: | Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства |
| Автори: | Биков, М.І. |
| Ключові слова: | кадровий потенціал кейтеринг підприємство корпоративна культура мотивація ефективність трудової діяльності |
| Дата публікації: | 30-чер-2025 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Бібліографічний опис: | Биков М.І. Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 64 с. |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі визначено сутність кадрового потенціалу та його роль у розвитку кейтерингових підприємств; розглянуто особливості формування і розвитку кадрового потенціалу в кейтеринговій галузі; проаналізовано вплив корпоративної культури на розвиток кадрового потенціалу підприємств; наведено організаційно-економічну характеристику ТОВ «МПС ПРОДУКТ»; проведено аналіз кадрового складу та його вплив на результати діяльності підприємства; досліджено систему мотивації персоналу і корпоративну культуру; оцінено внутрішні та зовнішні фактори, що впливають на кадровий потенціал кейтерингової компанії; запропоновано рекомендації щодо удосконалення кадрової політики, зокрема впровадження комплексних програм мотивації, навчання та адаптації персоналу, спрямованих на зниження плинності кадрів і розвиток корпоративної культури. Запропоновані заходи дозволять значно зменшити витрати на підбір і навчання нових працівників, підвищити продуктивність персоналу на 20–30% та покращити робочий клімат, що сприятиме зростанню фінансових показників і конкурентоспроможності ТОВ «МПС ПРОДУКТ». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8039 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Bykov M.I._ ГРС 21 - 1.pdf | 21,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.