Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8034
Назва: | Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинності |
Автори: | Шевчук, О.О. |
Ключові слова: | сфера гостинності просування конкурентоспроможність маркетингова діяльність |
Дата публікації: | 30-чер-2025 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Шевчук О.О. Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинності : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розкрито сучасні підходи до digital-маркетингу в індустрії гостинності; охарактеризовано методи просування готельних і ресторанних послуг; проаналізовано цифрові інструменти у готельно-ресторанному бізнесі; наведено організаційно-економічну характеристику досліджуваного закладу; досліджено маркетингову діяльність підприємства; оцінено рівень конкурентоспроможності в digital-середовищі; розроблено рекомендації щодо вдосконалення digital-маркетингових заходів, зокрема SEO та контент-маркетинг, активність у соцмережах, контекстну рекламу, автоматизацію взаємодії з клієнтами та програми лояльності; оцінено ефективність запропонованих рішень, які сприятимуть підвищенню впізнаваності бренду, збільшенню кількості бронювань, оптимізації маркетингових витрат та покращенню якості обслуговування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8034 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shevchuk O.O._ГРС 21 - 2.pdf | 21,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.