Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8034| Назва: | Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинності |
| Автори: | Шевчук, О.О. |
| Ключові слова: | сфера гостинності просування конкурентоспроможність маркетингова діяльність |
| Дата публікації: | 30-чер-2025 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Бібліографічний опис: | Шевчук О.О. Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинності : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 66 с. |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі розкрито сучасні підходи до digital-маркетингу в індустрії гостинності; охарактеризовано методи просування готельних і ресторанних послуг; проаналізовано цифрові інструменти у готельно-ресторанному бізнесі; наведено організаційно-економічну характеристику досліджуваного закладу; досліджено маркетингову діяльність підприємства; оцінено рівень конкурентоспроможності в digital-середовищі; розроблено рекомендації щодо вдосконалення digital-маркетингових заходів, зокрема SEO та контент-маркетинг, активність у соцмережах, контекстну рекламу, автоматизацію взаємодії з клієнтами та програми лояльності; оцінено ефективність запропонованих рішень, які сприятимуть підвищенню впізнаваності бренду, збільшенню кількості бронювань, оптимізації маркетингових витрат та покращенню якості обслуговування. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8034 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Shevchuk O.O._ГРС 21 - 2.pdf | 21,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.