Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277
Назва: | Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства |
Автори: | Рублєвська, С. П. |
Ключові слова: | готель індустрія гостинності потенціал економічний потенціал ефективність управління |
Дата публікації: | 3-сер-2024 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Рублєвська С. П. Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 65 с. |
Серія/номер: | 2024; |
Короткий огляд (реферат): | В роботі визначено сутність економічного потенціалу та чинники його формування; розглянуто методичні підходи оцінювання економічного потенціалу підприємства; проаналізовано виробничий, трудовий, фінансовий потенціали готелю «Optima Collection Дніпро»; проведена оцінка ефективності управління економічним потенціалом підприємства; визначено резерви зростання ефективності управління економічним потенціалом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rublevska S.P..pdf | 19,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.