Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 54
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024-07-29 | Маркетингове дослідження ринку послуг закладів готельно–ресторанного бізнесу | Степанова, Д.В. |
2024-07-29 | Забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання | Озерова, С.О. |
2024-07-29 | Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства України | Матухно, О.С. |
2024-07-29 | Організація та управління закладом ресторанного господарства | Сиантович, О.О. |
2024-07-29 | Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства | Гурбич, Н.О. |
2024-07-29 | Удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління ресторанним підприємством | Головко, Н.О. |
2024-07-29 | Обґрунтування бізнес – ідеї відкриття закладу ресторанного бізнесу | Васькова, Д.С. |
2024-07-29 | Оптимізація управління лояльністю споживачів в сфері готельних послуг | Довгополий, Д.Є. |
2024-07-29 | Підвищення якості обслуговування клієнтів ресторанів | Шевченко, А.О. |
2024-07-29 | Маркетингові стратегії підприємств готельного бізнесу | Михаленко, Н.С. |
2024-07-29 | Особливості розвитку хостелінгу як форми організації готельного бізнесу | Третьяк, Є.С. |
2024-07-29 | Міжнародний готельний ланцюг Marriott в індустрії гостинності | Фарзулаєв, Р.І. |
2024-07-29 | Інвестиційна діяльність підприємств готельно–ресторанного бізнесу | Засуха, М.Ю. |
2024-07-29 | Регламентування трудової діяльності в закладах ресторанного господарства | Голуб, Я.С. |
2024-07-29 | Планування діяльності закладу ресторанного господарства | Москаленко, К.Ю. |
2024-07-29 | Операційна діяльність підприємства ресторанного господарства | Шуміліна, С.В. |
2024-07-29 | Організація wellness–послуг в готелі | Романюк, І.Ю. |
2024-07-29 | Впровадження інноваційних технологій в систему сервісного обслуговування клієнтів | Мазур, К.Ю. |
2024-07-29 | Напрями розвитку національних та міжнародних готельних мереж в Україні | Мішина, Є.С. |
2024-07-29 | Сервісні інновації ресторану | Мартиненко, О.К. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 54