Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 66
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024-08-02 | Сучасні тенденції розвитку закладів санаторно-курортного господарства України | Тарасенко, Г. Ю. |
2024-08-02 | Формування іміджу підприємства сфери гостинності | Марков, І. Ю. |
2024-08-02 | Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності | Кирилюк, О. Ю. |
2024-08-02 | Людський капітал готельного підприємства: оцінка та ефективність використання | Коханевич, К. Д. |
2024-07-30 | Адаптація інноваційної діяльності підприємства готельного бізнесу до змін у конкурентному середовищі | Смаглов, К.М. |
2024-08-02 | Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах | Бичевнік, К. О. |
2024-08-02 | Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації | Євдокимова, Є. О. |
2024-08-02 | Місце маркетингового управління в діяльності підприємства індустрії гостинності | Воронов, Р. В. |
2024-08-02 | Маркетинговий потенціал ресторану | Пінчук, В. В. |
2024-08-01 | Програма лояльності споживачів готелю | Алєксанова, А. О. |
2024-08-01 | Організація процесу обслуговування споживачів готельних послуг на основі використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій | Татаренко, Д. К. |
2024-08-01 | Проєктно-орієнтоване управління розвитком готельного підприємства | Мартинова, К. О. |
2024-07-29 | Маркетингове дослідження ринку послуг закладів готельно–ресторанного бізнесу | Степанова, Д.В. |
2024-07-29 | Забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання | Озерова, С.О. |
2024-07-29 | Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства України | Матухно, О.С. |
2024-07-29 | Організація та управління закладом ресторанного господарства | Сиантович, О.О. |
2024-07-29 | Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства | Гурбич, Н.О. |
2024-07-29 | Удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління ресторанним підприємством | Головко, Н.О. |
2024-07-29 | Обґрунтування бізнес – ідеї відкриття закладу ресторанного бізнесу | Васькова, Д.С. |
2024-07-29 | Оптимізація управління лояльністю споживачів в сфері готельних послуг | Довгополий, Д.Є. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 66