Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 66
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-08-02Сучасні тенденції розвитку закладів санаторно-курортного господарства УкраїниТарасенко, Г. Ю.
2024-08-02Формування іміджу підприємства сфери гостинностіМарков, І. Ю.
2024-08-02Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинностіКирилюк, О. Ю.
2024-08-02Людський капітал готельного підприємства: оцінка та ефективність використанняКоханевич, К. Д.
2024-07-30Адаптація інноваційної діяльності підприємства готельного бізнесу до змін у конкурентному середовищіСмаглов, К.М.
2024-08-02Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовахБичевнік, К. О.
2024-08-02Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізаціїЄвдокимова, Є. О.
2024-08-02Місце маркетингового управління в діяльності підприємства індустрії гостинностіВоронов, Р. В.
2024-08-02Маркетинговий потенціал ресторануПінчук, В. В.
2024-08-01Програма лояльності споживачів готелюАлєксанова, А. О.
2024-08-01Організація процесу обслуговування споживачів готельних послуг на основі використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологійТатаренко, Д. К.
2024-08-01Проєктно-орієнтоване управління розвитком готельного підприємстваМартинова, К. О.
2024-07-29Маркетингове дослідження ринку послуг закладів готельно–ресторанного бізнесуСтепанова, Д.В.
2024-07-29Забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарюванняОзерова, С.О.
2024-07-29Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства УкраїниМатухно, О.С.
2024-07-29Організація та управління закладом ресторанного господарстваСиантович, О.О.
2024-07-29Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарстваГурбич, Н.О.
2024-07-29Удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління ресторанним підприємствомГоловко, Н.О.
2024-07-29Обґрунтування бізнес – ідеї відкриття закладу ресторанного бізнесуВаськова, Д.С.
2024-07-29Оптимізація управління лояльністю споживачів в сфері готельних послугДовгополий, Д.Є.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 66