Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023-11-06 | Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи | Юдіна, О.І.; Язіна, В.А.; Вишнікіна, О.В. |
2023-11-06 | Сільський зелений туризм як основний інструмент створення успішного українського туристичного села | Язіна, В.А.; Ткач, В.О.; Кожушко, С.П. |
2023-11-06 | Сучасні умови успішного розвитку та функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства | Камушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А. |
2023-11-06 | Інновації світового готельного господарства | Камушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А. |
2023-11-06 | Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Сабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В. |
2023-11-06 | Інструменти популяризації підприємств ресторанного господарства у соціальних мережах | Сабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.; Язіна, В.А. |
2023-11-06 | Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Погребняк, А.В.; Сабіров, О.В. |
2023-11-06 | Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства | Незвещук-Когут, Т.С.; Язіна, В.А. |
2023-11-03 | Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України | Незвещук-Когут, Т.С.; Язіна, В.А. |
2023-11-03 | Шляхи підвищення ефективності менеджменту на підприємствах готельного господарства у сучасних умовах | Язіна, В. А.; Кучер, М. М.; Стеблюк, Н. Ф. |
2023-11-03 | Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В. |
2023-11-03 | Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О. |
2023-11-02 | Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О. |
2023-11-02 | Сучасні системи автоматизації устаткування підприємств ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Погребняк, А.В. |
2023-11-02 | Економіка вражень у готельно-ресторанному господарстві | Камушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А. |
2023-11-02 | Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів | Язіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В. |
2023-03-07 | Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting process | Pogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr; Perkun, Iryna; Vasyliv, Nataliia |
2023-03-07 | Development of the technology of soya flour enriched with iodine | Biletska, Yа.; Plotnikova, R.; Bakirov, M.; Vereshchynskyi, O. |
2023-03-07 | Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage | Biletska, Yana; Djukareva, Galina; Nekos, Alla; Husliev, Andrii; Krivtsova, Anna; Bakirov, Myushfik; Polupan, Valentyn; Оnyshchenko, Vyacheslav; Sokolova, Evgenia |
2023-03-07 | Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium | Biletska, Yana; Plotnikova, Raisa; Skyrda, Olena; Bakirov, Myushfik; Iurchenko, Svitlana; Botshtein, Bella |