Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 180
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-11-06Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справиЮдіна, О.І.; Язіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.
2023-11-06Сільський зелений туризм як основний інструмент створення успішного українського туристичного селаЯзіна, В.А.; Ткач, В.О.; Кожушко, С.П.
2023-11-06Сучасні умови успішного розвитку та функціонування підприємств готельно-ресторанного господарстваКамушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А.
2023-11-06Інновації світового готельного господарстваКамушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А.
2023-11-06Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Сабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.
2023-11-06Інструменти популяризації підприємств ресторанного господарства у соціальних мережахСабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.; Язіна, В.А.
2023-11-06Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Погребняк, А.В.; Сабіров, О.В.
2023-11-06Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарстваНезвещук-Когут, Т.С.; Язіна, В.А.
2023-11-03Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Т.С.; Язіна, В.А.
2023-11-03Шляхи підвищення ефективності менеджменту на підприємствах готельного господарства у сучасних умовахЯзіна, В. А.; Кучер, М. М.; Стеблюк, Н. Ф.
2023-11-03Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В.
2023-11-03Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О.
2023-11-02Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальністьЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О.
2023-11-02Сучасні системи автоматизації устаткування підприємств ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Погребняк, А.В.
2023-11-02Економіка вражень у готельно-ресторанному господарствіКамушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А.
2023-11-02Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктівЯзіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В.
2023-03-07Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting processPogrebnyak, Andriy; Pogrebnyak, Volodymyr; Perkun, Iryna; Vasyliv, Nataliia
2023-03-07Development of the technology of soya flour enriched with iodineBiletska, Yа.; Plotnikova, R.; Bakirov, M.; Vereshchynskyi, O.
2023-03-07Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storageBiletska, Yana; Djukareva, Galina; Nekos, Alla; Husliev, Andrii; Krivtsova, Anna; Bakirov, Myushfik; Polupan, Valentyn; Оnyshchenko, Vyacheslav; Sokolova, Evgenia
2023-03-07Devising a technology for making flour from chickpea enriched with seleniumBiletska, Yana; Plotnikova, Raisa; Skyrda, Olena; Bakirov, Myushfik; Iurchenko, Svitlana; Botshtein, Bella
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 180