Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6019
Назва: Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність
Автори: Язіна, В.А.
Кучер, М.М.
Небаба, Н.О.
Ключові слова: архітектура
будівництво
індустрія гостинності
підприємства готельно-ресторанного господарства
проєктування
Дата публікації: 2-лис-2023
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Язіна, В., Кучер, М., & Небаба, Н. (2022). Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність. Економіка та суспільство, (41).
Серія/номер: Економіка та суспільство;Випуск 41, 2022
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку проектування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що процес проєктування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства це головний перший критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що будівництво підприємств готельно-ресторанного господарства – один із головних факторів створення бізнесу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан функціонування та розвитку процесу проєктування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних принципів будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки ефективних напрямів будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6019
ISSN: 2524-0072
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О.....pdf270,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.