Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6027
Назва: Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
Автори: Язіна, В.А.
Сабіров, О.В.
Вишнікіна, О.В.
Ключові слова: інструменти управління
міжнародна гостинність
пандемія COVID-19
підприємства готельно-ресторанного господарства
стандарти безпеки
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В. Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Інфраструктура ринку, Випуск 62. 2021. С. 125-129.
Серія/номер: Інфраструктура ринку;Випуск 62. 2021
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено засадам успішного розвитку та функціонування міжнародної індустрії гостинності в сучасних умовах. Висвітлено сучасний стан розвитку підпри- ємств готельно-ресторанного господар- ства. Наведено особливості сучасного роз- витку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розроблення інструментів для підприємств готельно-ресторанного господарства на міжнародному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної сис- теми, що має позитивний вплив на функці- онування міжнародної індустрії гостинності. Готельно-ресторанне господарство роз- глянуто як один із головних детермінантів індустрії гостинності. Зазначено підходи до використання інструментів в управлінській діяльності підприємств готельно-ресто- ранного господарства. Охарактеризовано діяльність підприємств готельно-ресто- ранного господарства та визначено методи їх управління. Запропоновано шляхи вдоско- налення підприємств готельно-ресторан- ного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6027
ISSN: 2519-2868
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В..pdf192,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.