Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6026
Назва: Інструменти популяризації підприємств ресторанного господарства у соціальних мережах
Автори: Сабіров, О.В.
Вишнікіна, О.В.
Язіна, В.А.
Ключові слова: гостинність
інструменти управління
інтернет-маркетинг
підприємства ресторанного господарства
стратегія управління
соціальні мережі
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Сабіров О.В., Вишнікіна О.В., Язіна В.А. Інструменти популяризації підприємств ресторанного господарства у соціальних мережах. Причорноморські економічні студії, Випуск 71. 2021. С. 123-127.
Серія/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 71. 2021
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена засадам успішного розвитку та функціонування вітчизняних підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах використання інтер- нет-маркетингу. Висвітлено сучасний стан розвитку підприємств ресторан- ного господарства. Наведено особливості сучасного інтернет-маркетингу, харак- теристику й аналіз SMM. Розглянуто актуальність створення та розроблення інструментів інтернет-маркетингу для підприємств ресторанного господарства на національному та регіональному рів- нях, обґрунтовано необхідність їх засто- сування на практиці як багатоелементної системи, що справляє позитивний вплив на функціонування національної економіки. Ресторанне господарство розглянуто як один із головних детермінантів індустрії гостинності. Зазначено підходи до вико- ристання інструментів SMM у маркетин- говій діяльності українських підприємств ресторанного господарства. Охарактери- зовано діяльність підприємств ресторан- ного господарства та визначено методи їх просування. Визначено проблеми методів просування підприємств ресторанного гос- подарства в соціальних мережах та запро- поновано шляхи удосконалення методів просування в соціальних мережах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6026
ISSN: 2524-0900
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В....pdf203,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.