Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6028
Назва: Інновації світового готельного господарства
Автори: Камушков, О.С.
Ткач, В.О.
Язіна, В.А.
Ключові слова: гостинність
індустрія туризму
інновації
інноваційний розвиток
підприємство готельного господарства
сучасні технології
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Камушков О.С., Ткач В.О., Язіна В.А. Інновації світового готельного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 48-2. 2019. С. 52-55.
Серія/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 48-2. 2019
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена засадам функціону- вання та розвитку світового готельного господарства. Висвітлено розвиток іннова- цій у світовому готельному господарстві. Розглянуто актуальність створення та розроблення готельних інноваційних про- грам, обґрунтовано необхідність їх засто- сування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функ- ціонування світового готельного господар- ства. Інновації розглянуто як один з пріо- ритетних напрямів розвитку готельного господарства, що здійснює вагомий вплив на розвиток економіки країни. Визначено основні сучасні інновації в готельному господарстві, проаналізовано інструменти управління інно- ваційним розвитком. Особливу увагу приді- лено визначенню та елементам інновацій в готельному господарстві, які створюють комплексну систему управління готельним господарством як основним фактором роз- витку туристичної індустрії. Наведено деякі заходи щодо підвищення рівня розвитку готельного господарства шляхом застосу- вання інновацій в галузі гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6028
ISSN: 2524-0900
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Ткач В.О., Камушков О.С. ......pdf151,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.