Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6025
Назва: Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства
Автори: Язіна, В.А.
Погребняк, А.В.
Сабіров, О.В.
Ключові слова: автоматизація
електронне меню
інновації
підприємства ресторанного господарства
устаткування
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Язіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В. Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 72-2. 2021. С. 53-56.
Серія/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 72-2. 2021
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено темі підвищення ефективності діяльності підприємств рес- торанного господарства за рахунок запро- вадження інноваційних технологій авто- матизації системи управління. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні нау- кові теоретичні праці як українських, так і закордонних авторів, окрему увагу при- ділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямів використання можливостей автомати- зованого виробництва. Ґрунтовно роз- глянуто можливості та перспективи електронних меню, що представлені на сучасному ринку надання послуг, із порівнян- ням переваг та недоліків їхніх функціональ- них можливостей. Завдяки високому рівню задоволеності клієнтів умовами обслугову- вання і зворотного з ними інформаційного зв’язку ефективний власник ресторанного підприємства матиме змогу автоматично залучати нових клієнтів. Упровадження передового досвіду та ефективних про- позицій також призводить до реалізації нових можливостей, зокрема зростання ефективності бізнесу та його прибут- ковості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6025
ISSN: 2524-0900
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В..pdf175,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.