Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6020
Название: Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Авторы: Язіна, В.А.
Кучер, М.М.
Небаба, Н.О.
Ключевые слова: автоматизація
інформаційні технології
концепція «автоматичного контролю»
науково-технічний прогрес
підприємства готельно-ресторанного господарства
програмне та апаратне забезпечення
Дата публикации: 3-ноя-2023
Издательство: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Библиографическое описание: Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О. Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 75. 2022. С. 59-62.
Серия/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 75. 2022
Аннотация: Стаття присвячена темі становлення та розвитку автоматизації підприємств готельно- ресторанного господарства. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні наукові тео- ретичні праці як вітчизняних, так і світових авторів, окремої уваги приділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямків використання можливос- тей автоматизованого виробництва. Ґрунтовно розглянуто можливості та перспективи трьох різних рівнів автоматизації, що представлені на сучасному ринку надання послуг. Проаналізовані різні типи автоматизації виробництва, що використовуються у сучасних умовах. Запропоновано використання ефективної концепції автоматизації на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Автоматизація сфери послуг є сучасним прогресив- ним напрямком, що дозволяє трансформувати та впровадити надання послуг у багато сек- торів економіки, зокрема у готельно-ресторанне господарство.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6020
ISSN: 2524-0900
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О..pdf147,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.