Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6031
Название: | Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи |
Авторы: | Юдіна, О.І. Язіна, В.А. Вишнікіна, О.В. |
Ключевые слова: | безпека на робочому місці гігієна праці готельно-ресторанна індустрія нещасний випадок охорона праці |
Дата публикации: | 6-ноя-2023 |
Издательство: | Мукачівський державний університет |
Библиографическое описание: | Юдіна, О., Язіна, В., Вишнікіна, О. (2022). Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи. Економіка та суспільство, Випуск # 44 / 2022. |
Серия/номер: | Економіка та суспільство;Випуск # 44 / 2022 |
Аннотация: | Стаття присвячена розгляду впровадження змін у сфері охорони праці у готельно-ресторанній індустрії, що розвивається разом із суспільством. Досліджено відносини роботодавця та робітників в контексті реаліза- ції останніми конституційного права на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності з урахуван- ням тенденцій появи нових ризиків на робочому місці. Встановлено, що політика недискримінації працівників в процесі залучення до роботи та в процесі їх трудової діяльності є надважливим критерієм дотримання соціально-етично та юридично вироблених стандартів. Доведено, що норми Закону України «Про охорону праці» та Кодексу законів про працю України є неповними та в деяких частинах архаїчними. Встановлена необхідність розробки органами державної влади законопроєктів щодо попередження можливих проблем, пов’язаних із недотриманням норм щодо охорони праці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6031 |
ISSN: | 2524-0072 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В.А., Юдіна О.І., Вишнікіна О.В..pdf | 172,16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.