Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6031
Назва: Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи
Автори: Юдіна, О.І.
Язіна, В.А.
Вишнікіна, О.В.
Ключові слова: безпека на робочому місці
гігієна праці
готельно-ресторанна індустрія
нещасний випадок
охорона праці
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Юдіна, О., Язіна, В., Вишнікіна, О. (2022). Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи. Економіка та суспільство, Випуск # 44 / 2022.
Серія/номер: Економіка та суспільство;Випуск # 44 / 2022
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена розгляду впровадження змін у сфері охорони праці у готельно-ресторанній індустрії, що розвивається разом із суспільством. Досліджено відносини роботодавця та робітників в контексті реаліза- ції останніми конституційного права на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності з урахуван- ням тенденцій появи нових ризиків на робочому місці. Встановлено, що політика недискримінації працівників в процесі залучення до роботи та в процесі їх трудової діяльності є надважливим критерієм дотримання соціально-етично та юридично вироблених стандартів. Доведено, що норми Закону України «Про охорону праці» та Кодексу законів про працю України є неповними та в деяких частинах архаїчними. Встановлена необхідність розробки органами державної влади законопроєктів щодо попередження можливих проблем, пов’язаних із недотриманням норм щодо охорони праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6031
ISSN: 2524-0072
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Юдіна О.І., Вишнікіна О.В..pdf172,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.