Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа: останні внесення

  • Степанова, Д.В. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    В роботі виконано такі завдання: розглянуто Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянуто маркетингове дослідження, як основу визначення ринкових можливостей готелів та ресторанів; досліджено формування ...
  • Озерова, С.О. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    в роботі виконано такі завдання: висвітлити основні аспекти визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та її основні складові; охарактеризувати фактори забезпечення конкурентоспроможності на підприємстві; ...
  • Матухно, О.С. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    В роботі виконано такі завдання: проаналізувати вплив карантинних обмежень на функціонування закладів громадського харчування; проаналізувати вплив війни на функціонування закладів громадського харчування; проаналізувати ...
  • Сиантович, О.О. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Визначено особливості організації діяльності закладів ресторанного господарства України. Розглянуто сутність процесу організації управління і систему оцінювання ефективності управління підприємством (закладом ресторанного ...
  • Гурбич, Н.О. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    В роботі проведено аналіз сучасного стану харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства, вивчено законодавчі вимоги та стандарти, що стосуються харчової безпеки, оцінено використання сучасних технологій у ...
  • Головко, Н.О. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    в роботі було розглянуто, що удосконалення інформаційного забезпечення є актуальним завданням для ресторанних підприємств у сучасному цифровому світі. На прикладі діяльності ресторанного підприємства «Фантазія» були виявлені ...
  • Васькова, Д.С. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    В роботі досліджено теоретичні й практичні аспекти формування бізнес – ідеї відкриття закладу ресторанного господарства; проведено аналітичну оцінку можливості відкриття ресторану; обґрунтовано доцільність відкриття ...
  • Довгополий, Д.Є. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянуто сутність та основні складові лояльності споживачів у сфері готельних послуг; виявлено фактори впливу на розвиток лояльності споживачів у сфері готельних послуг; ...
  • Шевченко, А.О. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Мета кваліфікаційної роботи – розробка практичних рекомендацій щодо підвищення якості обслуговування клієнтів у ресторанах. Об'єктом дослідження є процес обслуговування клієнтів у ресторанах. Предметом дослідження є ...
  • Михаленко, Н.С. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Мета дослідження: теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення методичних підходів визначення ефективних маркетингових стратегій підприємства готельного бізнесу. Об’єктом дослідження ...
  • Третьяк, Є.С. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою кваліфікаційної роботи є дослідження функціонування та розвитку хостелінгу як форми організації готельного бізнесу. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступають хостели. Предметом дослідження є функціонування ...
  • Фарзулаєв, Р.І. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою кваліфікаційної роботи є дослідження функціонування міжнародного готельного ланцюга Marriott в індустрії гостинності. Об’єктом дослідження виступають готельні ланцюги. Предметом дослідження є функціонування ...
  • Засуха, М.Ю. (2024-07-29)
    Мета роботи: обгрунтування особливостей інвестиційної діяльності готельно–ресторанного бізнесу шляхом впровадження інноваційних послуг для підвищення конкурентоспроможності та задоволення потреб сучасного клієнта. Об’єкт ...
  • Голуб, Я.С. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою даної кваліфікаційної роботи є удосконалення технології управління персоналом в закладах ресторанного господарства за рахунок регламентації трудової діяльності. Об'єкт дослідження : технологія управління персоналом ...
  • Москаленко, К.Ю. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою роботи є планування діяльності новоствореного закладу ресторанного господарства на ринку. Об’єктом дослідження є процеси планування діяльності закладів ресторанного господарства. Предметом дослідження є теоретико-методичні ...
  • Шуміліна, С.В. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Мета кваліфікаційної роботи: удосконалення та підвищення ефективності операційної діяльності підприємства ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є операційна система підприємства ресторанного господарства. Предметом ...
  • Романюк, І.Ю. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою дослідження є: узагальнення теоретичних основ, розробка інструментарію та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі. Об'єктом дослідження є процес організації ...
  • Мазур, К.Ю. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою цього дослідження є розробка практичних рекомендацій та впровадження інноваційних технологій в систему сервісного обслуговування клієнтів та дослідження його впливу на ефективність бізнесу. Об'єктом дослідження є ...
  • Мішина, Є.С. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Метою дослідження є теоретичне узагальнення, оцінювання та розробка практичних рекомендацій щодо обґрунтування ефективних напрямів розвитку національних та міжнародних готельних мереж в Україні. Об’єктом дослідження є ...
  • Мартиненко, О.К. (Університет митної справи та фінансів, 2024-07-29)
    Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: визначена сутність інноваційної діяльності, інноваційного продукту, інноваційного проекту та інноваційної діяльності; проаналізовано законодавчу базу, яка стосується ...