Короткий опис (реферат):
Визначено особливості організації діяльності закладів ресторанного господарства України. Розглянуто сутність процесу організації управління і систему оцінювання ефективності управління підприємством (закладом ресторанного господарства). Досліджено діючу систему управління ресторану – бази для проведення досліджень. Оцінено економічну ефективність управління рестораном «Калина» шляхом визначення економічних показників діяльності закладу. Розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства.
Методи дослідження: методи статистичного, фінансового та синтетичного аналізу; аналітичні методи розрахунку показників, що відбивають кінцеві результати діяльності закладу ресторанного господарства.
Запропонований проєкт розвитку може бути реалізований будь–яким закладом ресторанного господарства, який має доступ до мережі Інтернет, зокрема, рестораном «Калина».