DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Кучер, М.М.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-11-02 | Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О. |
2023-11-22 | Вдосконалення системи оплати праці в контексті мотиваційного управління персоналом на промисловому підприємстві | Кучер, М.М.; Саурабх, Р.П. |
2023-11-21 | Впровадження інновацій на підприємствах малого бізнесу у сфері туризму та гостинності | Костинець, Ю.В.; Кучер, М.М.; Сайгак, Є.Л. |
2023-11-03 | Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О. |
2023-11-10 | Міжнародний досвід формування стратегії та маркетингової політики підприємств готельного бізнесу | Самойлик, О.В.; Стеблюк, Н.Ф.; Кучер, М.М.; Сайгак, Є.Л. |
2023-11-22 | Перспективи та основні напрями розвитку сучасного менеджменту | Плахотнік, О.О.; Кучер, М.М. |
2023-11-22 | Показники ефективності управління виробництвом: організаційні аспекти | Кучер, М.М.; Рябовол, І.С. |
2023-11-22 | Роль життєвої стратегії особистості агента змін в управлінні організаційним розвитком підприємства | Кучер, М.М.; Чернявський, М.В. |
2023-11-22 | Статистичний аналіз трудової міжнародної міграції в Україні | Кучер, М.М.; Запорожець, Г.В.; Роздобудько, Е.В. |
2023-11-22 | Сутність та взаємозв’язок структурних складових ресурсного потенціалу ресторанного господарства | Кучер, М.М.; Левченко, Г.Л. |
2023-11-03 | Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В. |
2023-05-29 | Управління якістю готельного продукту та особливості його формування | Язіна, В.А.; Кучер, М.М.; Федорова, А.О. |
2023-08-08 | Імідж підприємства індустрії гостинності як інструмент забезпечення конкурентоспроможності | Корнєєв, М.В.; Кучер, М.М.; Третьякова, В.О. |
2023-03-17 | Інтерактивні соціо-комунікаційні моделі: перспективи використання в міжнародних відносинах , туризмі та готельно-ресторанній справі | Ятчук, О.М.; Небаба, Н.О.; Кучер, М.М. |