Перегляд зібрання за групою - Автори Кучер, М.М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2-лис-2023Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальністьЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О.
22-лис-2023Вдосконалення системи оплати праці в контексті мотиваційного управління персоналом на промисловому підприємствіКучер, М.М.; Саурабх, Р.П.
21-лис-2023Впровадження інновацій на підприємствах малого бізнесу у сфері туризму та гостинностіКостинець, Ю.В.; Кучер, М.М.; Сайгак, Є.Л.
3-лис-2023Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О.
10-лис-2023Міжнародний досвід формування стратегії та маркетингової політики підприємств готельного бізнесуСамойлик, О.В.; Стеблюк, Н.Ф.; Кучер, М.М.; Сайгак, Є.Л.
22-лис-2023Перспективи та основні напрями розвитку сучасного менеджментуПлахотнік, О.О.; Кучер, М.М.
22-лис-2023Показники ефективності управління виробництвом: організаційні аспектиКучер, М.М.; Рябовол, І.С.
22-лис-2023Роль життєвої стратегії особистості агента змін в управлінні організаційним розвитком підприємстваКучер, М.М.; Чернявський, М.В.
22-лис-2023Статистичний аналіз трудової міжнародної міграції в УкраїніКучер, М.М.; Запорожець, Г.В.; Роздобудько, Е.В.
22-лис-2023Сутність та взаємозв’язок структурних складових ресурсного потенціалу ресторанного господарстваКучер, М.М.; Левченко, Г.Л.
3-лис-2023Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В.
29-тра-2023Управління якістю готельного продукту та особливості його формуванняЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Федорова, А.О.
8-сер-2023Імідж підприємства індустрії гостинності як інструмент забезпечення конкурентоспроможностіКорнєєв, М.В.; Кучер, М.М.; Третьякова, В.О.
17-бер-2023Інтерактивні соціо-комунікаційні моделі: перспективи використання в міжнародних відносинах , туризмі та готельно-ресторанній справіЯтчук, О.М.; Небаба, Н.О.; Кучер, М.М.