Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5401
Название: | Управління якістю готельного продукту та особливості його формування |
Авторы: | Язіна, В.А. Кучер, М.М. Федорова, А.О. |
Ключевые слова: | готель готельний продукт індустрія гостинності основні та додаткові послуги управління якістю |
Дата публикации: | 29-мая-2023 |
Издательство: | Університет митної справи та фінансів |
Библиографическое описание: | Язіна В.А. Управління якістю готельного продукту та особливості його формування / В.А. Язіна, М.М. Кучер, А.О. Федорова // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 116-120. |
Серия/номер: | Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023 |
Аннотация: | Стаття присвячена аналітичному розгляду готельного продукту як основного детермінанту готельного господарства, що розвивається разом із швидкоплинністю сучасних технологій в індустрії гостинності. Досліджено типи готельного продукту в контексті реалізації готельних послуг у процесі трудової діяльності з урахуванням тенденцій появи нових викликів в індустрії гостинності. Проаналізована концепція готельного продукту. Встановлено, що особливості процесу надання готельного продукту у готелях є надважливим критерієм дотримання національних та міжнародних стандартів. Зазначено важливість структури комплексного готельного продукту, що включає наступні типи: основний, супутній, спеціальний, додатковий та доведено їх важливість. Визначено оптимально ефективну технологію надання додаткових готельних послуг. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування готельного продукту на підприємствах індустрії гостинності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5401 |
ISSN: | 2706-9079 |
Располагается в коллекциях: | 2023/1(81) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 410,2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.