Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5557
Назва: Імідж підприємства індустрії гостинності як інструмент забезпечення конкурентоспроможності
Автори: Корнєєв, М.В.
Кучер, М.М.
Третьякова, В.О.
Ключові слова: готельно-ресторанне підприємство
імідж
індустрія гостинності
конкурентні переваги
конкурентоспроможність
маркетингова діяльність
Дата публікації: 8-сер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Корнєєв М.В. Імідж підприємства індустрії гостинності як інструмент забезпечення конкурентоспроможності / М.В. Корнєєв, М.М. Кучер, В.О. Третьякова // Науковий погляд: економіка та управління, № 2 (82) / 2023. С. 50-58.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 2 (82) / 2023
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню ролі іміджу підприємства сфери гостинності у забезпеченні конкурентоспроможності на ринку послуг. Аргументовано важливість іміджу підприємства в забезпеченні конкурентоспроможності. Доведено, що імідж є ефективним інструментом конкурентної боротьби та ключовим чинником у зміцненні позицій підприємства на ринку, де успіх значною мірою залежить від того, на скільки реальний імідж закладу гостинності відповідає бажаному та очікуваному споживачами. Визначено ефективні шляхи підвищення іміджу підприємств гостинності, які є складниками чи інструментами маркетингової діяльності закладів та основними елементами в досягненні успіху на ринку послуг. Серед перспективних напрямів функціонування виокремлено роботу з резервом іміджу: впровадження інноваційних технологій обслуговування та виробництва, формування корпоративної культури персоналу, запровадження інноваційних форм навчання персоналу, удосконалення системи заохочення та мотивування працівників; запровадження програм лояльності, посилення рекламної підтримки, покращення маркетингової комунікації з метою підвищення інформаційної публічності діяльності закладів гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5557
ISSN: 2521-666X
2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/2 (82)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf473,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.