Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7275| Назва: | Маркетинговий потенціал ресторану |
| Автори: | Пінчук, В. В. |
| Ключові слова: | маркетинговий потенціал ресторан ресторан ринок ресторанний бізнес конкурентоспроможність |
| Дата публікації: | 2-сер-2024 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Бібліографічний опис: | Пінчук В. В. Маркетинговий потенціал ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 67 с. |
| Серія/номер: | 2024; |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі визначено сутність маркетингового потенціалу та його вплив на розвиток підприємства; розглянуто особливості управління маркетинговим потенціалом підприємств ресторанного бізнесу; досліджено вплив маркетингового потенціалу на конкурентоспроможність підприємств; наведено техніко-економічну характеристику ресторану «Pizza Day»; проаналізувано маркетингове середовище закладу ресторанного господарства «Pizza Day; оцінено маркетинговий потеціал досліджуваного закладу ресторанного господарства; запропонувано методичний підхід до формування маркетингових стратегій підприємства ресторанного господарства; розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності управління маркетинговим потенціалом ресторану. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7275 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Pinchuk V.V..pdf | 19,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.