Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7617| Назва: | Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства України |
| Автори: | Матухно, О.С. |
| Ключові слова: | заклади ресторанного господарства COVID–19 війна організація роботи шляхи підвищення стійкості |
| Дата публікації: | 29-лип-2024 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Серія/номер: | 2024; |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі виконано такі завдання: проаналізувати вплив карантинних обмежень на функціонування закладів громадського харчування; проаналізувати вплив війни на функціонування закладів громадського харчування; проаналізувати комплекс рішень щодо організації роботи українських закладів ресторанного господарства під час COVID–19 та воєнного стану; проаналізувати роботу закладів ресторанного господарства в умовах надзвичайних ситуацій на прикладі кав’ярні «HAVECOFFEE»; виявити проблеми функціонування закладів ресторанного господарства в умовах надзвичайних ситуацій для визначення шляхів їх розв'язання в закладах громадського харчування; обґрунтувати комплекс заходів щодо організації роботи закладів ресторанного господарства в умовах надзвичайних ситуацій на прикладі кав’ярні «HAVECOFFEE». Методи дослідження: діалектичний детермінізм, який дає змогу відобразити вплив надзвичайних ситуацій (обумовлюють і опосередковують) на зміни в організації роботи закладів ресторанного господарства; логічний, метод системного аналізу, синтезу, узагальнення, порівняння, статистичний аналіз. Практична цінність роботи полягає в розробці рекомендацій щодо підвищення стійкості ресторанного бізнесу за умов форс–мажору та надзвичайних ситуацій, що можуть бути застосовані як для кав’ярні «HAVECOFFEE», так і загалом у ресторанній галузі. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7617 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024_Matukhno O.S..pdf | 28,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.