Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7265
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
Автори: Кирилюк, О. Ю.
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентні переваги
підприємство
готельний бізнес
готельні послуги
індустрія гостинності
Дата публікації: 2-сер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Кирилюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с.
Серія/номер: 2024;
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття та особливості конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. Досліджено методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Побудовано механізм забезпечення конкурентних переваг підприємств індустрії гостинності. Досліджено позиціонування Дніпропетровської області на ринку готельних послуг України. Надано загальну характеристику готелю Дніпропетровськ. Проведена оцінка рівня конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. Визначено фактори та дослідити джерела формування конкурентних переваг готелю Дніпропетровськ. Окреслено перспективні напрями розвитку конкурентних переваг готелю Дніпропетровськ. Проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7265
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyrylyuk O.Yu..pdf23,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.