Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6076
Назва: | Визначення конкурентних напрямів підприємства на ринку кисломолочної продукції |
Автори: | Стеблюк, Н.Ф. Волосова, Є.Р. |
Ключові слова: | конкурентні переваги ринок кисломолочної продукції SWOT-аналіз PEST-аналіз SPACE-аналіз стратегічні рішення |
Дата публікації: | 14-лис-2023 |
Видавництво: | Мукачівський державний університет |
Бібліографічний опис: | Стеблюк Н.Ф., Волосова Є.Р. Визначення конкурентних напрямів підприємства на ринку кисломолочної продукції. Економіка та суспільство, Випуск № 9 / 2017. С. 654-660. |
Серія/номер: | Економіка та суспільство;Випуск № 9 / 2017 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена дослідженню конкурентних переваг підприємства на ринку кисломолочної продукції. Для цього було здійснено аналіз середовища діяльності підприємства ТОВ «АНР ГРУП» на ринку з викорис- танням методів SWOT-аналізу, PEST-аналізу та SPACE-аналізу. Визначено стратегічний напрям діяльності підприємства відповідно до матриці І. Ансоффа. За допомогою зазначених методик запропоновано стратегіч- ні рішення для досягнення конкурентних переваг на ринку кисломолочної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6076 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕС_04_2017.pdf | 286,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.