Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6027
Назва: | Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Язіна, В.А. Сабіров, О.В. Вишнікіна, О.В. |
Ключові слова: | інструменти управління міжнародна гостинність пандемія COVID-19 підприємства готельно-ресторанного господарства стандарти безпеки |
Дата публікації: | 6-лис-2023 |
Видавництво: | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій |
Бібліографічний опис: | Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В. Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Інфраструктура ринку, Випуск 62. 2021. С. 125-129. |
Серія/номер: | Інфраструктура ринку;Випуск 62. 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Статтю присвячено засадам успішного розвитку та функціонування міжнародної індустрії гостинності в сучасних умовах. Висвітлено сучасний стан розвитку підпри- ємств готельно-ресторанного господар- ства. Наведено особливості сучасного роз- витку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розроблення інструментів для підприємств готельно-ресторанного господарства на міжнародному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної сис- теми, що має позитивний вплив на функці- онування міжнародної індустрії гостинності. Готельно-ресторанне господарство роз- глянуто як один із головних детермінантів індустрії гостинності. Зазначено підходи до використання інструментів в управлінській діяльності підприємств готельно-ресто- ранного господарства. Охарактеризовано діяльність підприємств готельно-ресто- ранного господарства та визначено методи їх управління. Запропоновано шляхи вдоско- налення підприємств готельно-ресторан- ного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6027 |
ISSN: | 2519-2868 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В..pdf | 192,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.