Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6027
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | - |
dc.contributor.author | Сабіров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Вишнікіна, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-06T11:31:31Z | - |
dc.date.available | 2023-11-06T11:31:31Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-06 | - |
dc.identifier.citation | Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В. Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Інфраструктура ринку, Випуск 62. 2021. С. 125-129. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2519-2868 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6027 | - |
dc.description.abstract | Статтю присвячено засадам успішного розвитку та функціонування міжнародної індустрії гостинності в сучасних умовах. Висвітлено сучасний стан розвитку підпри- ємств готельно-ресторанного господар- ства. Наведено особливості сучасного роз- витку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розроблення інструментів для підприємств готельно-ресторанного господарства на міжнародному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної сис- теми, що має позитивний вплив на функці- онування міжнародної індустрії гостинності. Готельно-ресторанне господарство роз- глянуто як один із головних детермінантів індустрії гостинності. Зазначено підходи до використання інструментів в управлінській діяльності підприємств готельно-ресто- ранного господарства. Охарактеризовано діяльність підприємств готельно-ресто- ранного господарства та визначено методи їх управління. Запропоновано шляхи вдоско- налення підприємств готельно-ресторан- ного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інфраструктура ринку;Випуск 62. 2021 | - |
dc.subject | інструменти управління | uk_UA |
dc.subject | міжнародна гостинність | uk_UA |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | стандарти безпеки | uk_UA |
dc.title | Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В..pdf | 192,62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.