Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6027
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorСабіров, О.В.-
dc.contributor.authorВишнікіна, О.В.-
dc.date.accessioned2023-11-06T11:31:31Z-
dc.date.available2023-11-06T11:31:31Z-
dc.date.issued2023-11-06-
dc.identifier.citationЯзіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В. Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Інфраструктура ринку, Випуск 62. 2021. С. 125-129.uk_UA
dc.identifier.issn2519-2868-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6027-
dc.description.abstractСтаттю присвячено засадам успішного розвитку та функціонування міжнародної індустрії гостинності в сучасних умовах. Висвітлено сучасний стан розвитку підпри- ємств готельно-ресторанного господар- ства. Наведено особливості сучасного роз- витку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розроблення інструментів для підприємств готельно-ресторанного господарства на міжнародному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної сис- теми, що має позитивний вплив на функці- онування міжнародної індустрії гостинності. Готельно-ресторанне господарство роз- глянуто як один із головних детермінантів індустрії гостинності. Зазначено підходи до використання інструментів в управлінській діяльності підприємств готельно-ресто- ранного господарства. Охарактеризовано діяльність підприємств готельно-ресто- ранного господарства та визначено методи їх управління. Запропоновано шляхи вдоско- налення підприємств готельно-ресторан- ного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнфраструктура ринку;Випуск 62. 2021-
dc.subjectінструменти управлінняuk_UA
dc.subjectміжнародна гостинністьuk_UA
dc.subjectпандемія COVID-19uk_UA
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectстандарти безпекиuk_UA
dc.titleОсновні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Сабіров О.В., Вишнікіна О.В..pdf192,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.