Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
29-тра-2023Управління якістю готельного продукту та особливості його формуванняЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Федорова, А.О.
8-сер-2023Управління іміджем підприємства гостинності та особливості його формуванняЯзіна, В.А.; Стеблюк, Н.Ф.; Третьякова, В.О.
3-лис-2023Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О.
3-лис-2023Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Т.С.; Язіна, В.А.
2-лис-2023Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктівЯзіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В.
6-лис-2023Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарстваНезвещук-Когут, Т.С.; Язіна, В.А.
2-лис-2023Сучасні системи автоматизації устаткування підприємств ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Погребняк, А.В.
2-лис-2023Економіка вражень у готельно-ресторанному господарствіКамушков, О.С.; Ткач, В.О.; Язіна, В.А.
2-лис-2023Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальністьЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Небаба, Н.О.
3-лис-2023Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В.