Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040
Title: Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції
Authors: Франк, Е.С.
Keywords: кейтеринг
кейтерингові послуги
кейтерингове обслуговування
організація
ефективність
конкурентоспроможність
Issue Date: 30-Jun-2025
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Франк Е.С. Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 73 с.
Abstract: В роботі розкрито поняття кейтерингу та його роль в економіці; досліджено процес організації кейтерингового обслуговування; проаналізовано методи управління у кейтеринговому бізнесі; надано організаційно-економічну характеристику підприємству; визначено особливості організації кейтерингових послуг на досліджуваному підприємстві; оцінено ефективність управління; розроблено пропозиції щодо покращення управління, зокрема покращення упаковки, контроль температури, GPS-навігація, онлайн-комунікація з клієнтами, тренінги персоналу, гнучка цінова політика та система лояльності; для корпоративних клієнтів передбачено спеціальні пакети з бонусами; проведена оцінка ефективності впровадження рекомендацій підтверджує, що реалізація запропонованих заходів сприятиме підвищенню ефективності бізнесу, збільшенню доходу та зниженню витрат.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Frank E.S._ ГРС 21 - 1.pdf23,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.