Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040
Title: | Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції |
Authors: | Франк, Е.С. |
Keywords: | кейтеринг кейтерингові послуги кейтерингове обслуговування організація ефективність конкурентоспроможність |
Issue Date: | 30-Jun-2025 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Франк Е.С. Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 73 с. |
Abstract: | В роботі розкрито поняття кейтерингу та його роль в економіці; досліджено процес організації кейтерингового обслуговування; проаналізовано методи управління у кейтеринговому бізнесі; надано організаційно-економічну характеристику підприємству; визначено особливості організації кейтерингових послуг на досліджуваному підприємстві; оцінено ефективність управління; розроблено пропозиції щодо покращення управління, зокрема покращення упаковки, контроль температури, GPS-навігація, онлайн-комунікація з клієнтами, тренінги персоналу, гнучка цінова політика та система лояльності; для корпоративних клієнтів передбачено спеціальні пакети з бонусами; проведена оцінка ефективності впровадження рекомендацій підтверджує, що реалізація запропонованих заходів сприятиме підвищенню ефективності бізнесу, збільшенню доходу та зниженню витрат. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Frank E.S._ ГРС 21 - 1.pdf | 23,06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.