Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФранк, Е.С.-
dc.date.accessioned2025-08-04T08:25:35Z-
dc.date.available2025-08-04T08:25:35Z-
dc.date.issued2025-06-30-
dc.identifier.citationФранк Е.С. Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040-
dc.description.abstractВ роботі розкрито поняття кейтерингу та його роль в економіці; досліджено процес організації кейтерингового обслуговування; проаналізовано методи управління у кейтеринговому бізнесі; надано організаційно-економічну характеристику підприємству; визначено особливості організації кейтерингових послуг на досліджуваному підприємстві; оцінено ефективність управління; розроблено пропозиції щодо покращення управління, зокрема покращення упаковки, контроль температури, GPS-навігація, онлайн-комунікація з клієнтами, тренінги персоналу, гнучка цінова політика та система лояльності; для корпоративних клієнтів передбачено спеціальні пакети з бонусами; проведена оцінка ефективності впровадження рекомендацій підтверджує, що реалізація запропонованих заходів сприятиме підвищенню ефективності бізнесу, збільшенню доходу та зниженню витрат.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectкейтерингові послугиuk_UA
dc.subjectкейтерингове обслуговуванняuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleОрганізація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Frank E.S._ ГРС 21 - 1.pdf23,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.