Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Франк, Е.С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-04T08:25:35Z | - |
dc.date.available | 2025-08-04T08:25:35Z | - |
dc.date.issued | 2025-06-30 | - |
dc.identifier.citation | Франк Е.С. Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8040 | - |
dc.description.abstract | В роботі розкрито поняття кейтерингу та його роль в економіці; досліджено процес організації кейтерингового обслуговування; проаналізовано методи управління у кейтеринговому бізнесі; надано організаційно-економічну характеристику підприємству; визначено особливості організації кейтерингових послуг на досліджуваному підприємстві; оцінено ефективність управління; розроблено пропозиції щодо покращення управління, зокрема покращення упаковки, контроль температури, GPS-навігація, онлайн-комунікація з клієнтами, тренінги персоналу, гнучка цінова політика та система лояльності; для корпоративних клієнтів передбачено спеціальні пакети з бонусами; проведена оцінка ефективності впровадження рекомендацій підтверджує, що реалізація запропонованих заходів сприятиме підвищенню ефективності бізнесу, збільшенню доходу та зниженню витрат. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | кейтерингові послуги | uk_UA |
dc.subject | кейтерингове обслуговування | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Організація та управління кейтеринговими послугами в умовах сучасної конкуренції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Frank E.S._ ГРС 21 - 1.pdf | 23,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.