Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7623
Title: Глемпінг як новий формат відпочинку: функціонування та перспективи розвитку
Authors: Литвиненко, Д.В.
Keywords: глемпінг
послуги розміщення
сталий розвиток
туризм
еко-туризм
Issue Date: 29-Jul-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Series/Report no.: 2024;
Abstract: Метою дослідження є: теоретичне узагальнення основних аспектів функціонування та перспектив розвитку глемпінгу, формування та економічне обґрунтування напрямів розвитку глемпінгу «Зелений гай». Об'єктом дослідження є процес функціонування та розвитку глемпінгу як нового формату відпочинку. Предметом дослідження є глемпінг як нового формату відпочинку, особливості його функціонування та перспективи розвитку. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути основні умови та етапи розвитку глемпінгу; визначити особливості функціонування та фактори розвитку глемпінгу; проаналізувати проблеми та фактори розвитку глемпінгу в Україні та світі; дослідити умови діяльності глемпінгу «Зелений гай» на підставі SWOT–аналізу; визначити напрями вдосконалення діяльності та матеріально–технічного забезпечення глемпінгу «Зелений гай»; сформувати організаційно–управлінські заходи розвитку глемпінгу «Зелений гай»; економічно обґрунтування напрями розвитку глемпінгу «Зелений гай. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних досліджень, метод економічного аналізу, методи спостереження, групування, порівняння, графічні методи. Практичне значення визначається можливістю використання результатів кваліфікаційної роботи в галузі готельно–ресторанної справи, й користю для суб'єктів готельно–ресторанного бізнесу, спеціалізованих відомств та департаментів.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7623
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lytvynenko D.V..pdf25,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.