Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвиненко, Д.В.-
dc.date.accessioned2024-07-29T09:34:33Z-
dc.date.available2024-07-29T09:34:33Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7623-
dc.description.abstractМетою дослідження є: теоретичне узагальнення основних аспектів функціонування та перспектив розвитку глемпінгу, формування та економічне обґрунтування напрямів розвитку глемпінгу «Зелений гай». Об'єктом дослідження є процес функціонування та розвитку глемпінгу як нового формату відпочинку. Предметом дослідження є глемпінг як нового формату відпочинку, особливості його функціонування та перспективи розвитку. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути основні умови та етапи розвитку глемпінгу; визначити особливості функціонування та фактори розвитку глемпінгу; проаналізувати проблеми та фактори розвитку глемпінгу в Україні та світі; дослідити умови діяльності глемпінгу «Зелений гай» на підставі SWOT–аналізу; визначити напрями вдосконалення діяльності та матеріально–технічного забезпечення глемпінгу «Зелений гай»; сформувати організаційно–управлінські заходи розвитку глемпінгу «Зелений гай»; економічно обґрунтування напрями розвитку глемпінгу «Зелений гай. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних досліджень, метод економічного аналізу, методи спостереження, групування, порівняння, графічні методи. Практичне значення визначається можливістю використання результатів кваліфікаційної роботи в галузі готельно–ресторанної справи, й користю для суб'єктів готельно–ресторанного бізнесу, спеціалізованих відомств та департаментів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectглемпінгuk_UA
dc.subjectпослуги розміщенняuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectеко-туризмuk_UA
dc.titleГлемпінг як новий формат відпочинку: функціонування та перспективи розвиткуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lytvynenko D.V..pdf25,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.