Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7372
Title: Технології просування закладу громадського харчування
Authors: Полуциган, Д. С.
Keywords: онлайн-медиа
макети
брендінг
Австрійський медіа-простір
просування рекламніх макетів
рекламні джерела
соціальні мережі
Issue Date: 30-Jul-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Полуциган Д. С. Технології просування закладу громадського харчування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 55 с.
Abstract: Розроблений цикл рекламних макетів що впливають на емоції користувачів, створюють атмосферу навколо основної інформації, ефективно привертають увагу потенційних клієнтів ресторану, та підвищує медійну активність закладу. Загострює увагу на данному закладі харчування, через небанальний опис заходів та фестів усередині ресторану. Цикл рекламних макетів є яскравим акцентом у комплексі рекламного просування закладу харчування. Новизна інформаційного продукту: під час створення макетів полягає у використанні нових способів та видів рекламного просування саме для конкретного ресторану в Австрії. І можливість аналізувати зворотню реакцію і корегувати рекламу, що випускається, орієнтовану на конкретну цільову аудиторію.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7372
Appears in Collections:Спеціальність: 061 Журналістика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Polucigan_061_Bak.pdf1,99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.