Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259
Назва: | Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах |
Автори: | Бичевнік, К. О. |
Ключові слова: | корпоративна культура керівник персонал стиль управління місія корпоративні цінності традиції стандарти взаємодії з клієнтом |
Дата публікації: | 2-сер-2024 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Бичевнік К. О. Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с. |
Серія/номер: | 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024; |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено сутність, елементи та функції корпоративної культури підприємства гостинності. Розглянуто типи і моделі корпоративної культури. Визначено місце корпоративної культури в системі управління підприємством гостинності та методи її оцінки. Надана загальна характеристика підприємству. Розглянуто організаційну структуру та кадровий склад підприємства гостинності. Проведено оцінку корпоративної культури в діяльності підприємства гостинності. Досліджено вплив корпоративної культури на якість обслуговування. Обґрунтувано організаційні заходи щодо вдосконалення корпоративної культури підприємства гостинності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bichevnik K.O..pdf | 26,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.