Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259
Title: Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах
Authors: Бичевнік, К. О.
Keywords: корпоративна культура
керівник
персонал
стиль управління
місія
корпоративні цінності
традиції
стандарти взаємодії з клієнтом
Issue Date: 2-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Бичевнік К. О. Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с.
Series/Report no.: 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024;
Abstract: Досліджено сутність, елементи та функції корпоративної культури підприємства гостинності. Розглянуто типи і моделі корпоративної культури. Визначено місце корпоративної культури в системі управління підприємством гостинності та методи її оцінки. Надана загальна характеристика підприємству. Розглянуто організаційну структуру та кадровий склад підприємства гостинності. Проведено оцінку корпоративної культури в діяльності підприємства гостинності. Досліджено вплив корпоративної культури на якість обслуговування. Обґрунтувано організаційні заходи щодо вдосконалення корпоративної культури підприємства гостинності.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bichevnik K.O..pdf26,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.