Please use this identifier to cite or link to this item:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7259| Title: | Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах |
| Authors: | Бичевнік, К. О. |
| Keywords: | корпоративна культура керівник персонал стиль управління місія корпоративні цінності традиції стандарти взаємодії з клієнтом |
| Issue Date: | 2-Aug-2024 |
| Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
| Citation: | Бичевнік К. О. Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с. |
| Series/Report no.: | 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024; |
| Abstract: | Досліджено сутність, елементи та функції корпоративної культури підприємства гостинності. Розглянуто типи і моделі корпоративної культури. Визначено місце корпоративної культури в системі управління підприємством гостинності та методи її оцінки. Надана загальна характеристика підприємству. Розглянуто організаційну структуру та кадровий склад підприємства гостинності. Проведено оцінку корпоративної культури в діяльності підприємства гостинності. Досліджено вплив корпоративної культури на якість обслуговування. Обґрунтувано організаційні заходи щодо вдосконалення корпоративної культури підприємства гостинності. |
| URI: | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7259 |
| Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bichevnik K.O..pdf | 26,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.