Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБичевнік, К. О.-
dc.date.accessioned2024-08-02T13:21:30Z-
dc.date.available2024-08-02T13:21:30Z-
dc.date.issued2024-08-02-
dc.identifier.citationБичевнік К. О. Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259-
dc.description.abstractДосліджено сутність, елементи та функції корпоративної культури підприємства гостинності. Розглянуто типи і моделі корпоративної культури. Визначено місце корпоративної культури в системі управління підприємством гостинності та методи її оцінки. Надана загальна характеристика підприємству. Розглянуто організаційну структуру та кадровий склад підприємства гостинності. Проведено оцінку корпоративної культури в діяльності підприємства гостинності. Досліджено вплив корпоративної культури на якість обслуговування. Обґрунтувано організаційні заходи щодо вдосконалення корпоративної культури підприємства гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries241 «Готельно-ресторанна справа»;2024;-
dc.subjectкорпоративна культураuk_UA
dc.subjectкерівникuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectстиль управлінняuk_UA
dc.subjectмісіяuk_UA
dc.subjectкорпоративні цінностіuk_UA
dc.subjectтрадиціїuk_UA
dc.subjectстандарти взаємодії з клієнтомuk_UA
dc.titleОсобливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовахuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bichevnik K.O..pdf26,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.