Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бичевнік, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T13:21:30Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T13:21:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | Бичевнік К. О. Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7259 | - |
dc.description.abstract | Досліджено сутність, елементи та функції корпоративної культури підприємства гостинності. Розглянуто типи і моделі корпоративної культури. Визначено місце корпоративної культури в системі управління підприємством гостинності та методи її оцінки. Надана загальна характеристика підприємству. Розглянуто організаційну структуру та кадровий склад підприємства гостинності. Проведено оцінку корпоративної культури в діяльності підприємства гостинності. Досліджено вплив корпоративної культури на якість обслуговування. Обґрунтувано організаційні заходи щодо вдосконалення корпоративної культури підприємства гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024; | - |
dc.subject | корпоративна культура | uk_UA |
dc.subject | керівник | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | стиль управління | uk_UA |
dc.subject | місія | uk_UA |
dc.subject | корпоративні цінності | uk_UA |
dc.subject | традиції | uk_UA |
dc.subject | стандарти взаємодії з клієнтом | uk_UA |
dc.title | Особливості формування корпоративної культури підприємства гостинності в сучасних умовах | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bichevnik K.O..pdf | 26,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.