Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Назва: | Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації |
Автори: | Євдокимова, Є. О. |
Дата публікації: | 2-сер-2024 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Євдокимова Є. О. Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто теоретичний аспект діджиталізації бізнес-середовища. Досліджено цифрові технології як інноваційний напрямок в ресторанному бізнесі. Розглянуто міжнародний досвід застосування цифрових технологій в ресторанній індустрії. Надано загальну характеристику підприємству ресторанного бізнесу. Охарактеризовано діджиталізацію бізнес-процесів підприємства ресторанного бізнесу. Проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку ресторанних послуг. Запропоновано впровадження елементів діджитал-маркетингу з метою просування ресторанних послуг. Надано оцінку ефективності запропонованих заходів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Evdokimova E. O..pdf | 18,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.