Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євдокимова, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T13:21:30Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T13:21:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | Євдокимова Є. О. Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичний аспект діджиталізації бізнес-середовища. Досліджено цифрові технології як інноваційний напрямок в ресторанному бізнесі. Розглянуто міжнародний досвід застосування цифрових технологій в ресторанній індустрії. Надано загальну характеристику підприємству ресторанного бізнесу. Охарактеризовано діджиталізацію бізнес-процесів підприємства ресторанного бізнесу. Проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку ресторанних послуг. Запропоновано впровадження елементів діджитал-маркетингу з метою просування ресторанних послуг. Надано оцінку ефективності запропонованих заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.title | Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Evdokimova E. O..pdf | 18,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.