Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Назва: Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації
Автори: Євдокимова, Є. О.
Дата публікації: 2-сер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Євдокимова Є. О. Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичний аспект діджиталізації бізнес-середовища. Досліджено цифрові технології як інноваційний напрямок в ресторанному бізнесі. Розглянуто міжнародний досвід застосування цифрових технологій в ресторанній індустрії. Надано загальну характеристику підприємству ресторанного бізнесу. Охарактеризовано діджиталізацію бізнес-процесів підприємства ресторанного бізнесу. Проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку ресторанних послуг. Запропоновано впровадження елементів діджитал-маркетингу з метою просування ресторанних послуг. Надано оцінку ефективності запропонованих заходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Evdokimova E. O..pdf18,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.