Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Title: Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації
Authors: Євдокимова, Є. О.
Issue Date: 2-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Євдокимова Є. О. Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с.
Abstract: Розглянуто теоретичний аспект діджиталізації бізнес-середовища. Досліджено цифрові технології як інноваційний напрямок в ресторанному бізнесі. Розглянуто міжнародний досвід застосування цифрових технологій в ресторанній індустрії. Надано загальну характеристику підприємству ресторанного бізнесу. Охарактеризовано діджиталізацію бізнес-процесів підприємства ресторанного бізнесу. Проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку ресторанних послуг. Запропоновано впровадження елементів діджитал-маркетингу з метою просування ресторанних послуг. Надано оцінку ефективності запропонованих заходів.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Evdokimova E. O..pdf18,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.