Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257
Title: | Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації |
Authors: | Євдокимова, Є. О. |
Issue Date: | 2-Aug-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Євдокимова Є. О. Тенденції застосування сучасних технологій в ресторанному бізнесі в умовах діджиталізації : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с. |
Abstract: | Розглянуто теоретичний аспект діджиталізації бізнес-середовища. Досліджено цифрові технології як інноваційний напрямок в ресторанному бізнесі. Розглянуто міжнародний досвід застосування цифрових технологій в ресторанній індустрії. Надано загальну характеристику підприємству ресторанного бізнесу. Охарактеризовано діджиталізацію бізнес-процесів підприємства ресторанного бізнесу. Проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку ресторанних послуг. Запропоновано впровадження елементів діджитал-маркетингу з метою просування ресторанних послуг. Надано оцінку ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7257 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Evdokimova E. O..pdf | 18,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.