Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6375
Назва: Розвиток цифрових технологій реклами як сучасна світова тенденція
Автори: Сметана, М. К.
Ключові слова: цифрова стратегія
інтерактивні технології
комунікаційна стратегія
діджитал реклама
контент
медіапростір
зв’язки з громадкістю
інтернет-реклама
вебсайт
рекламні інструменти
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Сметана М. К. Розвиток цифрових технологій реклами як сучасна світова тенденція: дипломна робота бакалавра ... бакалавр: 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 65 с.
Серія/номер: 061 «Журналістика»;2023
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: аналіз та оцінювання тенденцій розвитку цифрової реклами у світі та розробка проекту інформаційної акції із використанням цифрових технологій реклами. Одержані висновки та їх новизна: одержані висновки полягаються у систематизації теоретичних підходів і практичного досвіду із застосування цифрових технологій реклами та вивчення її аудиторії, що складають основу для розробки й упровадження рекламних кампаній у сучасних умовах. Практичне значення: результати дослідження можуть бути корисними як медіапрактикам, так і викладачам і студентам. Окремі результати дослідження були представлені на Міжнародній науково-практичній конференції «Економіко-правові та управлінсько-технологічні виміри сьогодення: молодіжний погляд» в Університеті митної справи та фінансів 4 листопада 2022 року. Розроблені авторкою проєкт інформаційної акції «Стратегія цифрового просування послуг туристичної компанії «Відпочинок» та інформаційних продуктів для її реалізації можуть бути успішно втілені на практиці після визволення українських земель та відновлення рекреаційної функції побережжя Азовського моря.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6375
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 061 Журналістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Smetana_061_Bak.docx.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.