Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6373
Назва: Сучасні тенденції в розвитку міжнародного рекламного ринку
Автори: Нікулін, Р. Ю.
Ключові слова: міжнародний рекламний ринок
тенденції
розвиток
новітні технології
штучний інтелект
віртуальна реальність
доповнена реальність
рекламні стратегії
ефективне залучення клієнтів
сучасні тенденції розвитку
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Нікулін Р. Ю. Сучасні тенденції в розвитку міжнародного рекламного ринку: дипломна робота бакалавра ... бакалавр: 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 64 с.
Серія/номер: 061 «Журналістика»;2023
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: аналіз сучасних тенденцій в розвитку міжнародного рекламного ринку та розкриття основних факторів, що впливають на його розвиток; дослідження зрозуміння та розробка ефективних рекламних стратегій. Одержані висновки та їх новизна: огляд основних концептуальних аспектів міжнародного рекламного ринку та сучасних тенденцій в розвитку міжнародного рекламного ринку і їхнього впливу на нього, а також рекламних стратегій та ефективного залучення клієнтів, відповідно до сучасних тенденцій, створено власні інформаційні продукти. Практичне значення: результати мають велике практичне значення для компанії і сприяють досягненню її маркетингових та комунікаційних цілей, спрямованих на демонстрацію продуктів і послуг компанії у цікавий та привабливий спосіб аби створити позитивний імідж бренду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6373
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 061 Журналістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Nikulin_061_Bak.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.