Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6047
Title: Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери
Authors: Юдіна, О. І.
Keywords: стратегія
управління
сталий економічний розвиток
підприємство
готельно-ресторанна сфера
ресурси
потенціал
Issue Date: 8-Nov-2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Citation: Юдіна О. І. Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери. Ефективна економіка, 2022. № 11.
Series/Report no.: Ефективна економіка;2022. № 11
Abstract: У статті обґрунтовано концепцію та розроблено моделі формування і реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери, побудовано структурно-компонентну модель забезпечення функціональної стратегії управління. Згідно розробленої концепції стратегії управління сталим розвитком підприємств вироблено цільові вектори розвитку і вирішення поставлених в цих межах завдань. Створено механізм реалізації стратегії, який дозволяє досягти запланованих цільових результатів щодо резервного і прогресивного розвитку потенціалу ресурсів, зниження ресурсомісткості й зростання ефективності операційної діяльності, збільшення прибутку суб’єктів господарювання. Побудована модель формування та реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств дає змогу об'єднати окремі бізнес-процеси і напрями діяльності для досягнення запланованих результатів, які забезпечують виявлення і використання резервів ресурсного потенціалу, прогресивний та сталий економічний розвиток підприємства готельно-ресторанної сфери в поточному і довгостроковому періоді.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047
ISSN: 2307-2105
Appears in Collections:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Юдіна_Еф. ек-ка-11.22.pdf332,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.