Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6047
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юдіна, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T08:39:40Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T08:39:40Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-08 | - |
dc.identifier.citation | Юдіна О. І. Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери. Ефективна економіка, 2022. № 11. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2307-2105 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано концепцію та розроблено моделі формування і реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери, побудовано структурно-компонентну модель забезпечення функціональної стратегії управління. Згідно розробленої концепції стратегії управління сталим розвитком підприємств вироблено цільові вектори розвитку і вирішення поставлених в цих межах завдань. Створено механізм реалізації стратегії, який дозволяє досягти запланованих цільових результатів щодо резервного і прогресивного розвитку потенціалу ресурсів, зниження ресурсомісткості й зростання ефективності операційної діяльності, збільшення прибутку суб’єктів господарювання. Побудована модель формування та реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств дає змогу об'єднати окремі бізнес-процеси і напрями діяльності для досягнення запланованих результатів, які забезпечують виявлення і використання резервів ресурсного потенціалу, прогресивний та сталий економічний розвиток підприємства готельно-ресторанної сфери в поточному і довгостроковому періоді. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Ефективна економіка;2022. № 11 | - |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | сталий економічний розвиток | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.subject | ресурси | uk_UA |
dc.subject | потенціал | uk_UA |
dc.title | Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Юдіна_Еф. ек-ка-11.22.pdf | 332,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.