Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047
Назва: Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери
Автори: Юдіна, О. І.
Ключові слова: стратегія
управління
сталий економічний розвиток
підприємство
готельно-ресторанна сфера
ресурси
потенціал
Дата публікації: 8-лис-2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Юдіна О. І. Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери. Ефективна економіка, 2022. № 11.
Серія/номер: Ефективна економіка;2022. № 11
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано концепцію та розроблено моделі формування і реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери, побудовано структурно-компонентну модель забезпечення функціональної стратегії управління. Згідно розробленої концепції стратегії управління сталим розвитком підприємств вироблено цільові вектори розвитку і вирішення поставлених в цих межах завдань. Створено механізм реалізації стратегії, який дозволяє досягти запланованих цільових результатів щодо резервного і прогресивного розвитку потенціалу ресурсів, зниження ресурсомісткості й зростання ефективності операційної діяльності, збільшення прибутку суб’єктів господарювання. Побудована модель формування та реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств дає змогу об'єднати окремі бізнес-процеси і напрями діяльності для досягнення запланованих результатів, які забезпечують виявлення і використання резервів ресурсного потенціалу, прогресивний та сталий економічний розвиток підприємства готельно-ресторанної сфери в поточному і довгостроковому періоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047
ISSN: 2307-2105
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Юдіна_Еф. ек-ка-11.22.pdf332,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.