Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6041
Назва: Моделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізу
Автори: Юдіна, О.
Ключові слова: сталий економічний розвиток
моделювання
декомпозиційний аналіз
витрати ресурсів
операційна діяльність
підприємства
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 7-лис-2023
Видавництво: Придніпровська Державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Юдіна, О. (2022). Моделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізу. Економічний простір, (181), 162-167.
Серія/номер: Економічний простір;№ 181, 2022
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах кризових явищ виникає необхідність переходу на стійке функціонування підприємств. Ефективність і стійкість їх діяльності забезпечується шляхом формування структур, в яких кожен елемент виконує певні функції й завдання щодо досягнення поставлених цілей. Забезпечення цільових результатів потребує проведення аналізу та оцінки елементів системи, встановлення необхідних параметрів, структурування їх у заданому напрямку розвитку за сформованою методологією. У статті за допомогою декомпозиційного аналізу визначено окремі бізнес-процеси і види діяльності, що мають різні функціональні характеристики і спрямовані на забезпечення загального результату, здійснено оцінювання і прогнозування особливостей компонентного (диференційованого) й інтегрованого взаємовпливу елементів та процесів на проміжні й кінцеві результати операційної діяльності. За результатами аналізу створено декомпозиційну модель сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанної сфери, використання якої дозволяє оцінити поетапну дію окремих економічних факторів та їх сукупності на зниження витрат ресурсів, прогресивний розвиток їх потенціалу на основі певних видів капітальних вкладень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6041
ISSN: 2224-6290
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Ек. простір_Юдіна_ №181_2022.pdf498,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.