Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6041
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЮдіна, О.-
dc.date.accessioned2023-11-07T09:18:33Z-
dc.date.available2023-11-07T09:18:33Z-
dc.date.issued2023-11-07-
dc.identifier.citationЮдіна, О. (2022). Моделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізу. Економічний простір, (181), 162-167.uk_UA
dc.identifier.issn2224-6290-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6041-
dc.description.abstractУ сучасних умовах кризових явищ виникає необхідність переходу на стійке функціонування підприємств. Ефективність і стійкість їх діяльності забезпечується шляхом формування структур, в яких кожен елемент виконує певні функції й завдання щодо досягнення поставлених цілей. Забезпечення цільових результатів потребує проведення аналізу та оцінки елементів системи, встановлення необхідних параметрів, структурування їх у заданому напрямку розвитку за сформованою методологією. У статті за допомогою декомпозиційного аналізу визначено окремі бізнес-процеси і види діяльності, що мають різні функціональні характеристики і спрямовані на забезпечення загального результату, здійснено оцінювання і прогнозування особливостей компонентного (диференційованого) й інтегрованого взаємовпливу елементів та процесів на проміжні й кінцеві результати операційної діяльності. За результатами аналізу створено декомпозиційну модель сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанної сфери, використання якої дозволяє оцінити поетапну дію окремих економічних факторів та їх сукупності на зниження витрат ресурсів, прогресивний розвиток їх потенціалу на основі певних видів капітальних вкладень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПридніпровська Державна академія будівництва та архітектуриuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічний простір;№ 181, 2022-
dc.subjectсталий економічний розвитокuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectдекомпозиційний аналізuk_UA
dc.subjectвитрати ресурсівuk_UA
dc.subjectопераційна діяльністьuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleМоделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Ек. простір_Юдіна_ №181_2022.pdf498,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.