Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6025
Title: Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства
Authors: Язіна, В.А.
Погребняк, А.В.
Сабіров, О.В.
Keywords: автоматизація
електронне меню
інновації
підприємства ресторанного господарства
устаткування
Issue Date: 6-Nov-2023
Publisher: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Citation: Язіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В. Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 72-2. 2021. С. 53-56.
Series/Report no.: Причорноморські економічні студії;Випуск 72-2. 2021
Abstract: Статтю присвячено темі підвищення ефективності діяльності підприємств рес- торанного господарства за рахунок запро- вадження інноваційних технологій авто- матизації системи управління. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні нау- кові теоретичні праці як українських, так і закордонних авторів, окрему увагу при- ділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямів використання можливостей автомати- зованого виробництва. Ґрунтовно роз- глянуто можливості та перспективи електронних меню, що представлені на сучасному ринку надання послуг, із порівнян- ням переваг та недоліків їхніх функціональ- них можливостей. Завдяки високому рівню задоволеності клієнтів умовами обслугову- вання і зворотного з ними інформаційного зв’язку ефективний власник ресторанного підприємства матиме змогу автоматично залучати нових клієнтів. Упровадження передового досвіду та ефективних про- позицій також призводить до реалізації нових можливостей, зокрема зростання ефективності бізнесу та його прибут- ковості.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6025
ISSN: 2524-0900
Appears in Collections:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Язіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В..pdf175,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.