Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorПогребняк, А.В.-
dc.contributor.authorСабіров, О.В.-
dc.date.accessioned2023-11-06T09:04:40Z-
dc.date.available2023-11-06T09:04:40Z-
dc.date.issued2023-11-06-
dc.identifier.citationЯзіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В. Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 72-2. 2021. С. 53-56.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0900-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6025-
dc.description.abstractСтаттю присвячено темі підвищення ефективності діяльності підприємств рес- торанного господарства за рахунок запро- вадження інноваційних технологій авто- матизації системи управління. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні нау- кові теоретичні праці як українських, так і закордонних авторів, окрему увагу при- ділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямів використання можливостей автомати- зованого виробництва. Ґрунтовно роз- глянуто можливості та перспективи електронних меню, що представлені на сучасному ринку надання послуг, із порівнян- ням переваг та недоліків їхніх функціональ- них можливостей. Завдяки високому рівню задоволеності клієнтів умовами обслугову- вання і зворотного з ними інформаційного зв’язку ефективний власник ресторанного підприємства матиме змогу автоматично залучати нових клієнтів. Упровадження передового досвіду та ефективних про- позицій також призводить до реалізації нових можливостей, зокрема зростання ефективності бізнесу та його прибут- ковості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПричорноморські економічні студії;Випуск 72-2. 2021-
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectелектронне менюuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectустаткуванняuk_UA
dc.titleЕлектронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Погребняк А.В., Сабіров О.В..pdf175,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.